Marknadspodden

Marknadspodden
Nov
28
//
2019

Marknadspodden #4 Martina Åkerlund - Marknadschef på Marginalen Bank

Martina Åkerlund arbetar som marknadschef på Marginalen Bank sedan ett och ett halvt år tillbaka. Vi träffas på deras huvudkontor i Stockholm för att prata om hur en verksamhet lyckas jobba agilt och hur dem som bank tänker kring kommunikation av finansiella tjänster. Vi snuddar även vid robotteknik och hur Marginalen Bank lyckats integrera både fysiska robotar och mjukvarurobotar i sina processer för att förenkla och effektivisera arbetet, samt förenkla vardagen för sina medarbetare.
Marknadspodden
Nov
14
//
2019

Marknadspodden #3 León Reyes - 17-åringen som skapar tillväxt för e-handlare

León Reyes är bara 17 år och grundare av byrån Xposure Media Group som jobbar med datadriven marknadsföring för svenska e-handelsföretag. Vi går igenom vikten av att våga testa sig fram, kraften i data och hur du lyckas få din e-handel att blomstra.
Marknadspodden
Nov
7
//
2019

Marknadspodden #2 Caxton Njuki - Konsten att bygga sitt personliga varumärke

Caxton Njuki är personen med många bollar i luften. I det andra avsnittet av Marknadspodden gästar han och kommer med sina allra bästa tips på hur du ska tänka för att bygga ditt personliga varumärke. Vad gör Caxton Njuki dagligen för att lämna ett avtryck på varje person han möter och hur för han över detta till sitt aktiva arbete med sociala medier? Frågetecken rätas ut till utropstecken.
Marknadspodden
Oct
31
//
2019

Marknadspodden #1 André Führ - 3,8 miljoner följare på 10 månader

André Führ är den 24-åriga killen från Vingåker som byggde ett Instagram-konto från 77000 till 3,8 miljoner följare på bara 10 månader. Idag driver han mediebolag tillsammans med sin kompanjon Robert Sindakovski och har en imponerande kundstock bestående av några av världens starkaste varumärken. I det allra första avsnittet av Marknadspodden sitter han ned i ett spännande samtal med Emanuel Fröberg.

@keepupagency