Vill du skapa ditt alldeles egna utrymme för kommunikation och stärka ditt varumärke genom en framgångsrik podcast?

Ta klivet ut ur skuggan - vi vet att du har något att berätta. Genom en podcast som representerar ditt varumärke får du ditt alldeles egna utrymme på internet att fylla med det som du står för till 100% och som du vill att andra ska ta del av. 

Passiv ljudkonsumtion

Podcast-lyssnandet ökar varje dag. Att ha möjlighet att lyssna på precis vad man vill, när man vill, har ett enormt värde eftersom det effektiviserar processen av att ta till sig information eller underhållning i vardagen. Vad har du att berätta?

Idé och koncept
Vad vill du säga och varför ska någon lyssna på dig? Tillsammans svarar vi på frågorna och utvecklar en idé och ett vinnande koncept som gör din podcast attraktiv för dina befintliga och potentiella kunder. Allt från namn, utformning, potentiella gäster, musik och jinglar. 

Inspelning

I vår podcast-studio på Östra Storgatan 3 i Nyköping har vi allt som krävs för att spela in en högkvalitativ podcast som överträffar allas förväntningar. Här spelar du in tillsammans med vår ljudtekniker och innehållsproducent Jocke Wik och får en härlig stund tillsammans med din podcast-kompanjon eller gäst. Vi har kaffet!

Redigering

Professionell ljudredigering är viktigt för att åstadkomma den ljudkvalitet som blir behaglig för lyssnaren. Vi sköter all ljudredigering från start till mål. Mixning, klippning och segmentindelning för att aldrig tappa lyssnarens uppmärksamhet.

Distribution

Vi är kopplade till tjänster som låter oss distribuera podcasten på de allra populäraste plattformarna. Till exempel Spotify, iTunes och Apple Podcaster. Tillgängligheten av din podcast är viktig för att inte tappa potentiella lyssnare.

 

Analysera, ta lärdom och förändra

Få insikter om vad människor tycker om din podcast genom att på värdefull feedback från din målgrupp. Genom att öppna upp för dialog med din målgrupp kan du dra lärdomar och anpassa innehållet i kommande avsnitt till vad dina lyssnare vill höra mer eller mindre av. 

På Östra Storgatan 3 i Nyköping hittar du vår podcast-studio där magi skapas varje vecka. Stäng dörrarna bakom dig, ta plats i en fåtölj framför micken och prata om det du vet bäst. Vi sköter resten. Välkommen!